Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-cosmetica van La Fare 1789 nu bij SoloBioMooi

Een Frans merk met een prachtige productlijn, geproduceerd met biologische en gecertificeerde ingrediënten uit de Haute-Provence. Dat is het nieuwe merk La Fare 1789. Deze beleving werd gecreëerd door de Provençaalse Ketty en Laurent Baussan (de zoon van de oprichters van L'Occitane). Deze verantwoorde cosmetica is nu ook verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi.



De productlijn van La Fare 1789 bestaat uit producten voor het gezicht, lichaam en haar. Denk aan cleansing milk, gezichtscrèmes voor verschillende huidtypen, extra zachte zepen, handcrème, voetcrème, een bodymilk, shampoo en conditioner. De producten zijn geproduceerd met ingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw en zijn gecontroleerd door Ecocert en Cosmebio. Ze bevatten zelfs drie keer meer biologische ingrediënten dan keurmerk Ecocert vereist!

Waardevolle ingrediënten

De verzorgingsproducten van La Fare 1789 bevatten waardevolle ingrediënten, zoals olijfolie, koraalalgen, aloë vera, amandel, calendula en jojoba. Stuk voor stuk ingrediënten die ook echt wat doen voor de huid en het haar. Net als de cosmetica zijn ook de verpakkingen vriendelijk voor het milieu. De verpakkingen zijn recyclebaar en worden gemaakt met respect voor het milieu. Ze weerspiegelen een transparante en eerlijke authenticiteit en eenvoud.



La Fare 1789

La Fare is de naam van een kleine heuvel in de Haute-Provence, die precies ligt tussen het zonnige mediterrane klimaat en het ruige bergklimaat. Een schone, zuurstofrijke omgeving met een werkelijk prachtige natuur. Hier groeien de krachtige ingrediënten die gebruikt worden in de huidverzorgingsproducten van La Fare 1789. Denk aan groene amandel, olijven, kersenbomen, rozenbottels, tijm en nog veel meer kruiden en planten. De biologische cosmetica van La Fare 1789 bevat al het goede dat de Haute-Provence te bieden heeft. Goed voor de huid, maar ook voor het milieu.



Over SoloBioMooi

SoloBioMooi is dé webshop voor jou. 100% natuurlijk, net als jij. De filosofie van oprichters Pieter en Ingrid is in 1 woord te vatten: vermooier. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. Hierdoor kunnen consumenten de keus maken zich elke dag optimaal te verzorgen met producten die goed zijn voor de huid, voor dieren, de natuur en mensen om hen heen. Bekijk het complete assortiment op www.solobiomooi.nl.
Publicatiedatum: