Nu ook Bastiaansen Graskaas met honingklaver

Tholen - De biologische graskaas van Bastiaansen Bio Kaas is weer volop verkrijgbaar. De romige en milde kaas is vegetarisch gestemd en wordt gemaakt van melk van koeien die de afgelopen maand in dit prille voorjaar al buiten vers gras hebben kunnen eten. "Halverwege april zijn de koeien van onze boer weer voor het eerst naar buiten gegaan. Net op tijd voor de productie van onze Graskaas. We zijn trots dat het ook dit jaar weer gelukt is om de eerste Graskaas vóór juni op de markt te brengen", vertelt Marja Bastiaansen.

Er is nu ook graskaas van Bastiaansen met honingklaver. "We merken dat de Nederlandse consument steeds meer interesse toont in bijzondere kazen. Daarom hebben we besloten om een extra soort graskaas aan het assortiment toe te voegen. Het gaat hierbij om de Graskaas Honingklaver. De honingklaver geeft een heel milde kruidige smaak, een 'kruidig zoetje'. Het is een fijne subtiele smaak. Hiervoor hebben we gekozen omdat bij de Lente toch meer frissere smaken passen. Hij is er wel in een beperkte oplage, dus op is op."

Voor meer informatie:

Marja Bastiaansen
Bio Kaas
Aardstraat 31
5124 RW Molenschot
0161 432357
m.bastiaansen@bastiaansen-bio.com
www.bastiaansen-bio.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.