Stichting EKO-keurmerk organiseert voor horeca en cateraars die meer willen met biologisch een informatieve en inspirerende netwerklunch op maandag 30 mei 2016 aanstaande met als thema: Hoe speel je als horecabedrijf en cateraar in op de trend van duurzame biologische voeding?
Stichting EKO-keurmerk ondersteunt horecabedrijven en cateraars die bewust kiezen voor biologisch op de kaart en doet dat met advies, netwerkcontacten en een certificeringsprogramma. Een netwerklunch is een ontspannen gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, ideeën op te doen en kennis te verzamelen.
De locatie voor de lunch is congrescentrum Antropia in Driebergen, dat sinds 2014 het gouden EKO-certificaat heeft. Chef-kok Armando di Gristina legt u uit hoe hij dat doet. Waar loop je tegenaan bij de selectie van nieuwe leveranciers, bij de recepturen, bij de prijsstelling? Tijdens de lunch worden veel verschillende biologische ingrediënten gebruikt.
De Stichting: "Wij hebben plaats voor 50 restaurateurs, chef-koks, cateraars of f&b managers die meer willen doen met biologische producten in de keuken en op de kaart."
De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door betrokken leveranciers, die ook aanwezig zijn om producten te laten proeven.
Er is nog plaats voor een beperkt aantal deelnemers uit de horeca en enkele leveranciers. Horecabedrijven kunnen zich inschrijven via het digitale inschrijfformulier. Voor hen is deelname is kosteloos. Als leveranciers zich willen presenteren, kunnen ze een mail sturen naar info@eko-keurmerk.nl voor de voorwaarden of bellen met account manager André Brouwer, telefoon 06 22198089.
Locatie: Antropia in Driebergen, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen
Datum: 30 mei
Tijdstip: 12:00 tot 15:00 uur
RSVP: info@eko-keurmerk.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Tweede Kamer: "Ondersteun biologische koplopers in stikstofaanpak"
- Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- Anders Invest Food & Agri fonds participeert in Horizon Natuurvoeding
- De Speld steekt de draak met biologisch
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Voor horeca en cateraars die meer met bio willen
EKO horeca netwerklunch: maandag 30 mei
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-07-01 Rock Werchter gaat voor lokaal lekkers met de Smaakfabriek
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis