Voor horeca en cateraars die meer met bio willen

EKO horeca netwerklunch: maandag 30 mei

Stichting EKO-keurmerk organiseert voor horeca en cateraars die meer willen met biologisch een informatieve en inspirerende netwerklunch op maandag 30 mei 2016 aanstaande met als thema: Hoe speel je als horecabedrijf en cateraar in op de trend van duurzame biologische voeding?

Stichting EKO-keurmerk ondersteunt horecabedrijven en cateraars die bewust kiezen voor biologisch op de kaart en doet dat met advies, netwerkcontacten en een certificeringsprogramma. Een netwerklunch is een ontspannen gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, ideeën op te doen en kennis te verzamelen.

De locatie voor de lunch is congrescentrum Antropia in Driebergen, dat sinds 2014 het gouden EKO-certificaat heeft. Chef-kok Armando di Gristina legt u uit hoe hij dat doet. Waar loop je tegenaan bij de selectie van nieuwe leveranciers, bij de recepturen, bij de prijsstelling? Tijdens de lunch worden veel verschillende biologische ingrediënten gebruikt.

De Stichting: "Wij hebben plaats voor 50 restaurateurs, chef-koks, cateraars of f&b managers die meer willen doen met biologische producten in de keuken en op de kaart."

De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door betrokken leveranciers, die ook aanwezig zijn om producten te laten proeven.

Er is nog plaats voor een beperkt aantal deelnemers uit de horeca en enkele leveranciers. Horecabedrijven kunnen zich inschrijven via het digitale inschrijfformulier. Voor hen is deelname is kosteloos. Als leveranciers zich willen presenteren, kunnen ze een mail sturen naar info@eko-keurmerk.nl voor de voorwaarden of bellen met account manager André Brouwer, telefoon 06 22198089.

Locatie: Antropia in Driebergen, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen
Datum: 30 mei
Tijdstip: 12:00 tot 15:00 uur
RSVP: info@eko-keurmerk.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.