
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Nederlandse exposanten verdiepen zich in de Spaanse markt tijdens Organic Food Iberia
- "Biologisch telen is niet altijd gemakkelijk en de werkdruk is enorm"
- "Zomerreductie houdt paddenstoelenaanbod in balans"
- "Maatwerkoplossing hoge WW-premie seizoensarbeid noodzakelijk"
- Vier verschillende zeewierondernemers winnen Seaweed Innovation Challenge
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Voor horeca en cateraars die meer met bio willen
EKO horeca netwerklunch: maandag 30 mei
Stichting EKO-keurmerk ondersteunt horecabedrijven en cateraars die bewust kiezen voor biologisch op de kaart en doet dat met advies, netwerkcontacten en een certificeringsprogramma. Een netwerklunch is een ontspannen gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, ideeën op te doen en kennis te verzamelen.
De locatie voor de lunch is congrescentrum Antropia in Driebergen, dat sinds 2014 het gouden EKO-certificaat heeft. Chef-kok Armando di Gristina legt u uit hoe hij dat doet. Waar loop je tegenaan bij de selectie van nieuwe leveranciers, bij de recepturen, bij de prijsstelling? Tijdens de lunch worden veel verschillende biologische ingrediënten gebruikt.
De Stichting: "Wij hebben plaats voor 50 restaurateurs, chef-koks, cateraars of f&b managers die meer willen doen met biologische producten in de keuken en op de kaart."
De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door betrokken leveranciers, die ook aanwezig zijn om producten te laten proeven.
Er is nog plaats voor een beperkt aantal deelnemers uit de horeca en enkele leveranciers. Horecabedrijven kunnen zich inschrijven via het digitale inschrijfformulier. Voor hen is deelname is kosteloos. Als leveranciers zich willen presenteren, kunnen ze een mail sturen naar info@eko-keurmerk.nl voor de voorwaarden of bellen met account manager André Brouwer, telefoon 06 22198089.
Locatie: Antropia in Driebergen, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen
Datum: 30 mei
Tijdstip: 12:00 tot 15:00 uur
RSVP: info@eko-keurmerk.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025