"Geen troep meer in je lichaam"

Zwemmer Sebastiaan Verschuren op bio-voeding naar Olympische Spelen

De 27-jarige zwemmer Sebastiaan Verschuren excelleerde tijdens de Europese Kampioenschappen zwemmen 2016. Tijdens deze kampioenschappen, die van 16 tot en met 22 mei werden gehouden, won hij de 200 meter vrije slag, veroverde hij goud op twee estafetteonderdelen en pakte de zwemmer zilver op de 100 meter. Verschuren heeft zich gekwalificeerd voor de 100 en 200 meter op de Olympische Spelen die van 5 tot en met 21 augustus in Rio de Janeiro gehouden worden.

Dit alles betekent ook mooi nieuws voor Ekoplaza, zij leveren biologische boodschappen aan de zwemmer. Nadat hij in tv-programma's als de Keuringsdienst van Waarde zag wat er allemaal in producten zit, schrok hij zodanig dat hij na overleg met de voedingsdeskundige van het team besloot om over te stappen naar biologisch, zo meldt hij in HP/De Tijd: "Dan kom je toch vrij snel uit bij biologisch. Halverwege vorig jaar ben ik helemaal overgestapt. Dat bevalt supergoed. Het is vooral het idee dat er geen troep meer in je lichaam zit."

Dat hij serieus met zijn voeding bezig is, blijkt ook uit een tweet van gisteren (24 mei) op zijn twitteraccount. Hij deelde het Ekoplaza-recept voor Sota ayam (Javaanse kippensoep).

Voor meer informatie: www.sebastiaanverschuren.nl, www.ekoplaza.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.