Britse bio-zuivel naar China

De eerste zending van in Engeland geproduceerde biologische UHT-melk is in mei 2016 geleverd aan China door Organic Valley en OMSCo. Organic Valley is het toonaangevende bio-zuivelmerk in China. Het bedrijf verhuisde onlangs de productie van haar UHT-melk bestemd voor China van de VS naar Europa."We waren in 2013 de eerste Europese biologische gecertificeerde producent volgens USDA biologische normen", aldus Richard Hampton, directeur OMSCo.
"In 2015 behaalden we accreditatie overeenkomstig Chinese normen. Onze historische samenwerking met Organic Valley stelde ons in staat om samen manieren te vinden om onze gezamenlijke melkquota op de meest effici├źnte wijze wereldwijd te benutten."

Hierop heeft OMSCo ingestemd om melk te leveren aan een Europese processor, welke biologisch gecertificeerd is door zowel USDA als de Chinese certificeringinstanties. De eerste drie organische UHT-melk leveringen in 1 liter Organic Valley flessen, zijn aangekomen in Tianjin, Shanghai en Shenzhen voor verkoop in China.

De bedrijven zien veel mogelijkheden voor de bio-melk in China. Organic Valley is het grootste biologische zuivelmerk in China. Het land heeft een grote potentie en lage afzetmarkt van biologische producten.

Bron: Farming UK

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.