Nieuw: Diepvries blauwe bessen van PureBlu

Na het blauwe bessensap is er een nieuw product van PureBlu: los ingevroren blauwe bessen in zakken van 1 kilo. Edo Biewinga en Maria Buitenkamp telen biologische blauwe bessen in Drenthe en introduceerden vorig jaar onder de naam PureBlu 100% puur blauwe bessensap. Nu is er een volgend PureBlu product: een hele kilo vers ingevroren blauwe bessen om zelf lekkere dingen mee te maken. Zoals smoothies, shakes, muffins, taart of gewoon door de muesli.Maria: "We krijgen buiten het plukseizoen vragen uit het hele land over biologische diepvries bessen. We laten nu dozen van 15 kilo in heel Nederland per diepvriestransport bezorgen en krijgen enthousiaste reacties. Maar voor een paar kilo kun je geen diepvriestransport organiseren. Dus hebben we in overleg met groothandel De Zaai-Ster besloten om een kiloverpakking diepvries blauwe bessen aan te bieden voor in de winkel. We kiezen daarvoor de meest geschikte bessenrassen."

Naast De Zaai-Ster heeft ook Kroon Biologische Verswaren besloten om deze ingevroren bessen aan te bieden. De bessen worden aan de winkels geleverd in dozen met vijf zakken per doos.

Edo: "De bessenstruiken staan momenteel in bloei. Het duurt zeker tot half juli voordat de eerste bessen rijp zijn. Onze ingevroren Drentse bessen zijn nu een mooi alternatief: in de diepvries blijft de voedingswaarde behouden."

Voor meer informatie: www.pureblu.nl of info@zaai-ster.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.