4e Dutch Raw Food & Lifestyle Festival: 12 juni

Over vier weken is het zover, dan vindt het 4e Dutch Raw Food & Lifestyle Festival plaats. De bezoekers van het Raw Food en Lifestyle festival krijgen de kans om te leren, ontdekken en zich te laten inspireren. Deze editie zal weer plaatsvinden in Amsterdam op 12 juni 2016, op het mooie buitengebied van Boerderij Langerlust.

Waar voorheen nog het accent vooral op 'raw food voeding' lag, wordt dit jaar ook de nadruk gelegd op de Lifestyle rondom dit thema. Denk hierbij aan alles wat met gezond, puur en eerlijk te maken heeft. Op deze manier hoopt de organisatie haar bezoekers te inspireren en wil zij geïnteresseerden samenbrengen.

Raw food is hip en superfoods zijn trendy. Steeds meer mensen zijn op zoek naar de juiste informatie. Hoe kan men gezonder leven met gebruik van raw food en superfoods? Het Dutch Raw Food & Lifestyle Festival geeft daar gepast antwoord op met ruim 100 marktstands onder leiding van sfeermakende muziek. Verschillende bedrijven zullen hun assortiment presenteren met 'plant based' pure- en smakelijke producten. Uniek zijn de vele workshops, proeverijen en lezingen die worden gehouden, binnen, in de prachtige boerderij. De bezoeker kan zijn of haar eigen raw food gerechten maken en contacten leggen met pioniers op dit gebied. De producten op het festival zullen voor het grootste deel van biologische afkomst zijn.

Voor meer informatie: www.rawfoodfestival.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.