Uitgebreid bio-assortiment bij Zam Zam XL

Vanaf 10 mei ook in Leiden: Lekker Brood

Vanaf 10 mei is er een uitgebreid biologisch brood- en banketassortiment verkrijgbaar bij Zam Zam XL aan de Raamsteeg te Leiden. Dit assortiment wordt dagelijks geleverd vanuit de ambachtelijke bakkerij van Lekker Brood te Den Haag.

Lekker Brood bakt sinds 2012 in Den Haag, dagelijks biologische brood- en banket-specialiteiten. In de ambachtelijke bakkerij aan de Herengracht (Vlakbij Den Haag CS) werkt men met een overtuiging dat we zuinig moeten zijn op onze middelen (grondstoffen, omgeving, gezondheid). Dat deelt en begrijpt een groeiende klantengroep. Daaronder ook inwoners uit Leiden, zo blijkt uit klantenreacties.

Sinds de start van Zam Zam XL in februari jongstleden, is de vraag naar onderscheidend (biologisch) brood veel groter dan aanvankelijk was bedacht. De zoektocht naar zo'n dagvers concept resulteerde in een enthousiaste start van de verkoop van Lekker Brood in Leiden per 10 mei. Samen met het enthousiaste team van Zam Zam XL wordt er gedurende zeven dagen/week gehoor gegeven aan de duurzame wensen van inwoners uit Leiden.

Er wordt gekozen voor een levendig groeiproces van de broodafdeling bij Zam Zam. Regelmatig zullen nieuwsgierige bezoekers van Zam Zam XL nieuwe soorten brood en banket kunnen proeven. Stap voor stap wordt de broodafdeling opgebouwd, waarbij vooral geluisterd wordt naar de ideeën, die de Zam Zam bezoekers daarover hebben.

Er is al een start gemaakt met een snijmachine, die extra dikke plakken brood snijdt. Wellicht leidt dit nieuwe initiatief uiteindelijk tot een, nog duurzamere, nieuwe biologische bakkerij in het centrum van Leiden.

Voor meer informatie: www.lekkerbrood.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.