Lustrum Fair & Green Markt en Natuurwinkel Naturijn

Op zaterdag 4 juni staat de Varkensmarkt, tussen 11:00 en 17:00 uur, weer in het teken van eerlijke en duurzame producten. Maria Willems, eigenaar van de jubilerende Natuurwinkel Naturijn, organiseert het evenement Fair & Green Markt voor de vijfde keer. Ze wordt daarbij ondersteund door Annet en Basjan Dane, Cobie Gommers, Miranda van der Klaauw en Jesek van Sante.

Op de markt staan verschillende Culemborgse winkels, bedrijven en organisaties die allemaal eerlijke en duurzame producten aanbieden. Stadsboerderij Caetshage, de Veldkeuken, Brouwerij Vrijstad en Naturijn zelf verzorgen de food kramen. Daarnaast zijn er deelnemers zoals de Wereldwinkel, Betuwe Wereldwijd, de Stadswerkplaats en Moon City Spa.

Naast een volle Varkensmarkt met biologische en Fairtrade marktkramen is er muziek van onder andere muzikant Bartho en het coverparadijs, de groep Maggies Wedding en vrouwenkoor OtherWise. Vast onderdeel van het programma is ook de uitreiking van het groene lintje door GroenLinks Culemborg. Op een extra terras voor de winkel in de Prijssestraat houdt Maria receptie vanwege 25 jaar Naturijn. In 1991 was duurzaamheid nog niet zo gangbaar en was het echt pionieren geblazen. Maar met veel passie voor en kennis over natuurvoeding wist Maria een behoorlijke klantenkring op te bouwen: "De klanten willen goede informatie en zoveel mogelijk lokale producten. Ik vind het persoonlijke contact belangrijk en laat mensen producten proeven in de winkel. En daar ga ik de komende jaren gewoon mee door!"

Voor meer informatie zie ook www.facebook.com/fairengreen en www.facebook.com/naturijn.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven