Over vergroten van omzet ontbijtschap

Jesse van der Velde verzorgt webinar voor natuurvoedingswinkeliers

Na een succesvolle eerste editie biedt Superfoodies speciaal voor natuurvoedingswinkeliers wederom een live webinar aan, ditmaal tijdens een avondsessie, op woensdagavond 18 mei om 20.00 uur.

Tijdens de webinar geeft Jesse meer informatie over het vergroten van de omzet in het ontbijtschap in de natuurvoedingswinkel. Jesse heeft 7 boeken over gezondheid geschreven, heeft de blog Jessevandervelde.com (met meer dan 500.000 bezoekers per maand) en is mede-eigenaar van het merk 'Superfoodies'.
 
Superfoodies levert ontbijtproducten (Granola, Paleonola, Chia onbijtmix) en diverse andere 'Healthfood' producten aan meer dan 500 biologische winkels in Engeland, Ierland, Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Italië.
 


In de live webinar zal Jesse enkele van de grootste successen van Superfoodies, inzichten in de huidige markt en 'een kijkje in de toekomst' met de deelnemers delen.
 
Tijdens deze online presentatie ontdekt de deelnemer onder andere:
  • 'Healthfood' trends in het Verenigd Koninkrijk, die ook in Nederland aan het ontstaan zijn (en hoe de winkelier daar nu van kan profiteren).
  • Of de 'superfood hype' inderdaad ten einde is, en hoe deze zich voortzet (en welke aanpassing winkeliers dienen te maken).
  • 1 actie die in meer dan 300 verschillende winkels in Nederland en het Verenigd Koninkrijk de omzet in het rawfood/superfood schap heeft verdrievoudigd en hoe ze deze (zonder in te leveren op marge) kunnen toepassen.
 
Deze online presentatie is exclusief voor winkeliers. De presentatie is gratis, maar registratie vooraf is noodzakelijk. Met de gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan.

Klik hier om je aan te melden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.