ForFarmers eind mei naar Amsterdamse beurs

ForFarmers, de Europese marktleider op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij, kondigt aan dat de beursnotering en verhandeling van haar gewone aandelen (de 'Aandelen') op Euronext Amsterdam (de 'Beursnotering') naar verwachting zal aanvangen op 24 mei 2016 met het symbool 'FFARM', onvoorziene omstandigheden voorbehouden.

ForFarmers zal geen nieuwe aandelen aanbieden of uitgeven in verband met de Beursnotering. Het prospectus met betrekking tot de Beursnotering wordt binnenkort gepubliceerd. Tot de Beursnotering worden de certificaten van aandelen van ForFarmers, de participatierekeningen en voerequivalenten van FromFarmers verhandeld via een multilaterale handelsfaciliteit. Houders van certificaten van aandelen en participatierekeningen kunnen deze financiële instrumenten omzetten in Aandelen verhandelbaar op Euronext Amsterdam in overeenstemming met de daarvoor toepasselijke bepalingen en voorwaarden. Met ingang van de Beursnotering zullen alleen de voerequivalenten verhandelbaar blijven via de multilaterale handelsfaciliteit.

Rabobank en ABN AMRO treden op als gezamenlijke financiële adviseurs in het kader van de Beursgang. Voorafgaand aan de Beursnotering zal ForFarmers B.V. worden omgezet in ForFarmers N.V.

Voor meer informatie: www.forfarmers.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.