Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rouveen stelt biologische kaas centraal

Met Klaas Hokse als nieuwe directeur wil Rouveen kaasspecialiteiten de specialiteitenfabriek in Europa worden binnen het segment kaas met toevoegingen op basis van diverse melksoorten. Hokske vertelt in het aprilnummer van ZuivelZicht wat de zuivelcoƶperatie moet doen om dat te bereiken. Sinds 1 april is een tweede productielijn operationeel en heeft de kaasmakerij 40 procent extra capaciteit.

Toenemende differentiatie in melksoorten

De kaasmakerij ziet de differentiatie toenemen en verwerkt inmiddels twaalf melksoorten, variƫrend van reguliere, biologische koe-, geiten- en schapenmelk tot koosjere melk en USDA-melk (afkomstig van biologische bedrijven die geen antibiotica gebruiken).

De kaasmakerij zal de komende tijd als 'kaasmakerij van de toekomst' productontwikkeling, biologische kaas en vakmanschap centraal stellen.

Bron: ZuivelZicht via VMT
Publicatiedatum: