Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage rondleiding servicekantoor en koelmagazijn Udea

Rode neuzen, wisseltrofeeën en karren vol versbestellingen

Tholen - Biologische groothandel Udea hield op 24 april 2016 een Open Dag voor haar klanten. Veel klanten maakten gebruik van de mogelijkheid om een kijkje te nemen op het servicekantoor aan de Doornhoek 4040, waar zich ook het koelmagazijn bevindt. Zij kregen daar een uitgebreide rondleiding. De redactie van Biojournaal ging met de eerste groep mee en maakte een fotoreportage.

Klik hier om deze fotoreportage te bekijken.



De rondleiding ging langs de kantoren, waar onder andere de afdelingen Verkoop, Kwaliteit, Category management & inkoop, Inkoop AGF en Marketing zitten. Daarna lieten de verschillende medewerkers alle onderdelen van het koelmagazijn zien, waar de AGF- en andere versbestellingen worden verwerkt. De klanten kregen onder meer te zien waar de Proef Vitatassen ingepakt worden en waar ze de voorgesneden AGF-producten inpakken. De rondleiding vond plaats onder wisselende omstandigheden, de temperatuur daalde in één van de ruimtes zelfs tot -24 graden Celsius.

Na de rondleiding op het kantoor en het koelmagazijn brachten de klanten een bezoek aan de 'leveranciersmarkt' in het DKW-magazijn, daar presenteerden tientallen leveranciers in marktkraampjes hun producten. Klik hier voor de fotoreportage daarvan die eerder al gepubliceerd is in Biojournaal.



Klik hier om de fotoreportage van de rondleiding te bekijken.

Voor meer informatie: www.udea.nl