Nieuw: Weerribben Zuivel kaas

Tholen - Sinds eind maart produceert Weerribben Zuivel ook Zuiver Zuivel-producten. Dit is het gevolg van de overname die in december 2015 werd aangekondigd. Er vinden daardoor een aantal veranderingen plaats in het assortiment van de merken Zuiver Zuivel en Weerribben Zuivel. De transitie is in week 12 begonnen. Zuiver Zuivel gaat verder als zuivelmerk met uitsluitend producten van Demeterkwaliteit en de producten van Weerribben Zuivel zijn van biologische kwaliteit. De consument kan daarmee in de biologische speciaalzaak de bewuste keuze maken voor echte zuivel, en beide zuivelmerken onderscheiden zich van de biologische zuivel die in de supermarkt wordt verkocht.


De kazen van Weerribben Zuivel.

"Vanaf eind deze week is er Goudse biologische kaas van Weerribben Zuivel te verkrijgen. Op deze manier biedt Weerribben Zuivel net als Zuiver Zuivel een volledig zuivelassortiment. De Zuiver Zuivel en Weerribben Zuivel kazen zijn natuurgerijpt en bereid met vegetarisch stremsel. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor vegetariërs. De kazen zijn beschikbaar in de leeftijd van jong tot overjarig. Kruidenkazen zullen ook onderdeel uit blijven maken van het Zuiver Zuivel assortiment. De Zuiver Zuivel kazen komen er door een restyling anders uit te zien", vertelt Klaas de Lange van Weerribben Zuivel.


De Zuiver Zuivel-kazen.

Voor meer informatie: www.weerribbenzuivel.nl en www.zuiverzuivel.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.