Naar Pomms' Rotterdam via Spoordeelwinkel

Treinreizigers kunnen deze maand een Dagretour naar Rotterdam boeken en krijgen daarbij een voucher voor friet, snack en een drankje bij Pomms'. Bij Pomms' Rotterdam kan men deze maand een portie verse friet+saus, snack en een drankje naar keuze halen. Verse biologische friet van de beste aardappelen in de schil gesneden. Bij Pomms' is alles biologisch, dus geen onnatuurlijke toevoegingen.

Pomms' is op loopafstand van het centraal station. Gevestigd op de Coolsingel, de bekendste straat van Rotterdam. Direct naast de Bijenkorf. Vanaf hier kun je gemakkelijk de mooie havenstad gaan verkennen. Ontdek de indrukwekkende skyline met de moderne architectuur en de Erasmusbrug. Kunstliefhebbers vermaken zich grandioos in de Kunsthal of Museum Boijmans van Beuningen in het Museumpark.

Shoppen

Of ga je liever een dagje winkelen? In winkelcentra de Koopgoot en Lijnbaan kun je uitstekend shoppen. En ook Diergaarde Blijdorp is absoluut de moeite waard om een middag voor uit te trekken. Nieuw in Rotterdam is de Markthal. De eerste overdekte foodmarkt van Nederland, met 96 kramen en 20 winkels en restaurants.

Voorwaarden:
  • Deze aanbieding is te koop tot en met 30 april 2016.
  • De tickets zijn te gebruiken tot en met 31 mei 2016.
  • Actie geldt tegen inlevering van je uitgeprinte e-ticket.
  • Maximaal 1 persoon per ticket.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven