Driekant Ambachtscentrum gaat uitbreiden. Dit meldt Driekant op facebook: "Per 1 mei aanstaande starten we een nieuwe vestiging aan de Harenbergweg 1 in Zutphen (voorheen De Kaardebol). Een fantastische plek! Kom je ook alvast een voorproefje nemen aanstaande zondag? Het gebouw is nog niet ingericht en toch gaan we per 1 mei 2016 open. We kiezen voor een vliegende start, een beetje in 'kampeer-stijl' zoals dat bij echt pionieren hoort. Dit met het oog op het naderende zomerseizoen zodat er alvast volop genoten kan worden van heerlijke drankjes en hapjes op het grote terras."
"Het hoofdgebouw zal deels fungeren als conferentiecentrum waar met name de circulaire economie en sociale innovatie centraal staan. De zalen zullen vanzelfsprekend ook voor andere lokale en landelijke bijeenkomsten worden verhuurd. In het gebouw komt onder andere een Grand Café, waar uiteraard 100% biologisch eten en drinken is te verkrijgen. Daarnaast wordt er een professionele kookstudio ingericht die voor verschillende doeleinden kan worden ingezet. De relatie met de moestuinen op het terrein, het met elkaar koken en samen eten zal een verbindende factor zijn voor jong en oud."
Ambachtscentrum Driekant ontving in maart 2016 het EKO-Keurmerk Horeca Goud 100% voor de 'to go' locatie Brood & Koffie in de hippe wijk bij het station van Zutphen en het lunchcafé in het centrum van de Hanzestad.
Voor meer informatie: www.driekant.nl
Abonneren
Vacatures
Derde vestiging voor Driekant
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-10-03 Chef Estée Strooker geeft klassieke gerechten een rode bieten-twist in pop-up Bar Bietstro
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"
- 2023-07-10 Finalisten achtste editie Gaia Green Awards bekendgemaakt
- 2023-06-28 Cateraar start pilot met true pricing
- 2023-06-15 Horecazaak met mooiste terras van Schoten heeft nieuwe uitbater: bierarchitect Paul serveert alleen bio in Vordenstein
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA