Derde vestiging voor Driekant

Driekant Ambachtscentrum gaat uitbreiden. Dit meldt Driekant op facebook: "Per 1 mei aanstaande starten we een nieuwe vestiging aan de Harenbergweg 1 in Zutphen (voorheen De Kaardebol). Een fantastische plek! Kom je ook alvast een voorproefje nemen aanstaande zondag? Het gebouw is nog niet ingericht en toch gaan we per 1 mei 2016 open. We kiezen voor een vliegende start, een beetje in 'kampeer-stijl' zoals dat bij echt pionieren hoort. Dit met het oog op het naderende zomerseizoen zodat er alvast volop genoten kan worden van heerlijke drankjes en hapjes op het grote terras."

"Het hoofdgebouw zal deels fungeren als conferentiecentrum waar met name de circulaire economie en sociale innovatie centraal staan. De zalen zullen vanzelfsprekend ook voor andere lokale en landelijke bijeenkomsten worden verhuurd. In het gebouw komt onder andere een Grand Café, waar uiteraard 100% biologisch eten en drinken is te verkrijgen. Daarnaast wordt er een professionele kookstudio ingericht die voor verschillende doeleinden kan worden ingezet. De relatie met de moestuinen op het terrein, het met elkaar koken en samen eten zal een verbindende factor zijn voor jong en oud."

Ambachtscentrum Driekant ontving in maart 2016 het EKO-Keurmerk Horeca Goud 100% voor de 'to go' locatie Brood & Koffie in de hippe wijk bij het station van Zutphen en het lunchcafé in het centrum van de Hanzestad.

Voor meer informatie: www.driekant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven