Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AC Loogman: 10% aardappelen is biologisch

Aardappelbedrijf AC Loogman is sinds begin 2016 gevestigd in Aalsmeer. In het nieuwe bedrijfspand is een exporthal ingericht. De Ondernemer heeft een portret geschreven over het familiebedrijf dat sinds 1953 gehuisvest was aan de Jan van Galenstraat op het Food Center Amsterdam. Oprichter Arie Loogman begon als groenteboer in Badhoevedorp. De derde generatie Loogman staat nu aan het roer: Christine en neef Ad. Het bedrijf verhandelt jaarlijks 50.000 ton consumptieaardappelen van verschillende rassen, waarvan 10 procent biologisch. AC Loogman was 25 jaar geleden een pionier op het gebied van biologische aardappelen. AC Loogman blijft ook op het Food Center gevestigd, als leverancier van frites en snacks aan de horeca.



Volgens Christine Loogman gaat het na een lastig jaar beter in de aardappelbranche. "Er is meer aandacht voor regionaal, biologisch en gezond voedsel. En er is meer interesse in bijzondere rassen."

Klik hier voor het complete artikel.

Voor meer informatie: www.acloogman.nl

Bron: De Ondernemer
Publicatiedatum: