Drogisterijketen Trekpleister kiest voor Leev

Sinds deze week zijn diverse Leev-producten uit de lijn 'Kinderboerderij' te koop bij drogisterijketen Trekpleister. Hierdoor kunnen zij nog beter aansluiten op de doelgroep van bewuste consumenten. Trekpleister neemt 33 producten van Leev op in haar assortiment.

Sinds de oprichting van Leev in 2008 is het aanbod van producten en het aantal verkooppunten enorm gegroeid. Zo zijn de Leev producten te vinden in de winkels van Albert Heijn, maar ook bij de supermarkten Marqt, DEEN en JUMBO en worden ze ook gebruikt bij IKEA en KLM. Trekpleister koos ervoor om ook diverse kinderproducten op te nemen in het assortiment. Leo Voorwinden, eigenaar van Leev, is blij met deze uitbreiding. "Mijn passie voor gezond eten kan zo nog eenvoudiger de consument bereiken. De producten van Leev kenmerken zich door een bijzonder lekkere smaak en gezonde eenvoud tegen verrassend lage prijzen."


Trekpleister heeft producten van Leev opgenomen in haar assortiment. Het gaat om producten die zijn gericht op kinderen, zoals deze biologische kinderkoekjes. Foto: Het Nieuwe Web.

Producten

Trekpleister heeft bijvoorbeeld de unieke 'Kinderboerderij koekjes' opgenomen in haar assortiment. Dit product is er in de varianten naturel en chocolade. "Deze koekjes zijn een goed en gezond alternatief voor de vele ongezonde kinderkoekjes", zo vertelt Leo Voorwinden. "Dit product bestaat alleen uit goede granen, zonder verdere toevoegingen. De suikers die in dit product zitten komen alleen uit het fruit, omdat we het product zoet maken met appeldiksap. Daarnaast worden bijvoorbeeld ook de 'biologische oer-speltwafels', 'ingedikt fruitsap' en de 'ahorn siroop lolly's' toegevoegd aan het assortiment van Trekpleister. Ook deze producten zijn lekker en gezond en bevatten minder ingredi├źnten waardoor ze dichterbij de natuur staan. In totaal neemt Trekpleister 33 producten van Leev op en vult daarmee een volledig schap.

Voor meer informatie: www.leev.nu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.