Een appelboom op school; Ekoplaza maakt het mogelijk

Biologische supermarkt Ekoplaza organiseert samen met fruitkweker Kees Konijn uit de Beemster een leuke actie voor scholen. Deze week zullen er bloesemende appelbomen in de Ekoplaza-winkels te vinden zijn. Deze kunnen gekocht worden door consumenten voor scholen, zodat de kinderen op het schoolplein kunnen zien hoe een appel aan de boom groeit.

Niet alleen de boom

De bomen kosten 40 euro per stuk. De appelboom kan gedoneerd worden aan een school in de buurt. De school krijgt niet alleen de appelboom, maar ook voor 40 euro aan biologische appels voor de schoolkinderen. Daarnaast verzorgt Ekoplaza eventueel een spreekbeurt voor de school, over de voordelen van biologisch fruit en de biologische supermarkt.Betrokkenheid

Met deze actie maakt Ekoplaza het mogelijk voor ouders om hun betrokkenheid op een originele manier te tonen. Voor de kinderen biedt het een leuke, leerzame manier om kennis te maken met biologische voeding. De kinderen kunnen met eigen ogen zien hoe een appel vanuit een bloesem groeit. Een leuke actie waar de school nog jaren plezier van heeft.

Over Ekoplaza

Ekoplaza is de grootste biologische supermarktketen en heeft de missie om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken. Ekoplaza gelooft dat de bodem de basis van alles is. Een aarde die goed behandeld wordt, levert gezonde, smakelijke, biologische producten op. Die zijn lekker en smaken puur. Geen onnodige toevoegingen, geen e-nummers, maar eten zoals het bedoeld is. Bij Ekoplaza kunnen mensen ervan op aan dat de producten 100% gecontroleerd biologisch zijn. Een boer, teler of producent moet wel de kans krijgen om een goed product te leveren. Biologisch betekent voor Ekoplaza dus ook een faire prijs. In een relatie waarin je elkaar vertrouwt en met ruimte voor ieders belang.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.