'TEAM EcoSysteem 2016' concept:

Met minimale opbrengstrisico's in 3-5 jaar omschakelen

Vandaag (15 april 2016) lanceert Roelf Havinga van TEAM Ecosys op de open dag van de Coöperatie Natural Growth and Living – Holland, bij John Huiberts in St. Maartensvlotbrug het 'TEAM EcoSysteem 2016' concept.

Met het 'TEAM EcoSysteem 2016' concept kunnen gangbare agrariërs met minimale opbrengstrisico's in 3-5 jaar omschakelen naar biologische landbouw. Het systeem is erop gericht met natuurlijke voeding de bodem en de gewassen zo vitaal en robuust te krijgen dat ziekten en plagen (nagenoeg) overbodig zijn. Als je gezond bent loop je immers weinig kans om (zwaar) ziek te worden, zodanig dat economische schade ontstaat.Zondag 17 april wordt het TEAM EcoSysteem 2016 nogmaals onder de aandacht gebracht in het programma 'Doe maar Duurzaam' op RTL7, rond 12:15 uur. Hierbij tonen ze de 2 minuten versie. Dit is een preview van de versie van 7 minuten:


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.