Biologische cosmetica van La Fare 1789 nieuw bij Yaviva

Yaviva, de distributeur en groothandel voor biologische en verantwoorde cosmetica, mag weer een nieuw merk aan de portefeuille toevoegen: La Fare 1789. Een Frans merk met een prachtige productlijn, geproduceerd met ingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw in de Franse Provence.


ECO Cosmetica van het Franse platteland

La Fare is de naam van een kleine heuvel in de Haute-Provence, die precies ligt tussen het zonnige mediterrane klimaat en het ruige bergklimaat. Een schone, zuurstofrijke omgeving met een prachtige natuur. Hier groeien de krachtige ingrediënten die gebruikt worden in de huidverzorgingsproducten van La Fare 1789. Denk aan groene amandelen, olijven, kersenbomen, rozenbottels, tijm en nog veel meer kruiden en planten. De La Fare 1789 beleving werd gecreëerd door de Provençaalse Ketty en Laurent Baussan (de zoon van de oprichters van L'Occitane). De biologische cosmetica van La Fare 1789 bevat al het goede dat de Haute-Provence te bieden heeft. Goed voor de huid, maar ook voor het milieu.Voor het hele lichaam

De productlijn van La Fare 1789 bestaat uit producten voor het gezicht, zoals reinigingsproducten, maskers en crèmes, producten voor het lichaam, zoals een handcrème en bodymilk en producten voor de verzorging van het haar, waaronder een shampoo en conditioner. De cosmetica van La Fare 1789 bevatten drie keer meer biologische ingrediënten dan het keurmerk Ecocert vereist.Nagedacht over de verpakkingen

Net als de cosmetica zijn ook de verpakkingen vriendelijk voor het milieu. De verpakkingen zijn recyclebaar en worden gemaakt met respect voor het milieu. Ze weerspiegelen een transparante en eerlijke authenticiteit en eenvoud.

De producten van La Fare 1789 zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel www.solobiomooi.nl en Lavendula Amsterdam.


Over Yaviva

Yaviva is de nummer 1 groothandel in de Benelux als het gaat om natuurlijke en biologische cosmetica. Yaviva heeft slechts één doel: de wereld 'vermooieren'. Naast La Fare 1789 bestaat de portefeuille uit bijna 1000 producten met mooie merken zoals Indemne, The Ohm Collection, Tasty Skincare, Santaverde en NVEY ECO. Bekijk de website www.yaviva.nl voor een overzicht van alle merken die Yaviva in haar portfolio heeft. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.

Voor meer informatie: www.yaviva.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.