Graanvrij ontbijten met Paleonola granola's

Tegenwoordig eten veel mensen volgens het Paleo-principe, een levensstijl die gebaseerd is op de gedachte dat je zoveel mogelijk 'echte voeding' moet kiezen. Paleo-liefhebbers eten dus vooral veel verse biologische groenten, fruit, noten, zaden en biologisch vlees of vis. Maar bijvoorbeeld geen granen, e-nummers en zuivel.

Een veel voorkomende vraag is hedendaags dan ook; hoe maak ik nou gemakkelijk een graanvrij ontbijt, dat lekker smaakt en ook nog voor een langdurig verzadigd gevoel zorgt?


Links de Paleonola Apple Cinnamon (appel/kaneelsmaak) met onder andere chiazaden & lucumapoeder, rechts de Paleonola Fruity Greens (fruitsmaak) met onder andere spirulina & bananenpoeder.

Superfoodies heeft een speciale ontbijtlijn ontwikkeld, geheel Paleo-proof, waardoor je binnen een handomdraai een voedzaam en graanvrij ontbijt in elkaar zet. De Paleonola granola's van Superfoodies zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken:
  1. Paleonola Apple Cinnamon (appel/kaneelsmaak) met onder andere chiazaden & lucumapoeder
  2. Paleonola Fruity Greens (fruitsmaak) met onder andere spirulina & bananenpoeder
  3. Paleonola Tropical Berries (tropische bessensmaak) met onder andere gojibessen en passievruchtpoeder.

De belangrijkste ingredi├źnten van alle Paleonola granola's van Superfoodies zijn gedroogd fruit, noten en zaden, met daaraan toegevoegd enkele superfoods.
 

De Paleonola Tropical Berries (tropische bessensmaak) met onder andere gojibessen en passievruchtpoeder.


Alle Paleonola Granola's zijn vrij van:
  • Gluten
  • Tarwe
  • Haver
  • Soja
  • Zuivel
  • Geraffineerde suikers
  • Chemische toevoegingen

De Superfoodies Paleonola smaken zijn vanaf heden via Udea verkrijgbaar en binnenkort via www.superfood.nl.Voor meer informatie: Stefanie van de Walle, Business Development Manager Benelux en Denemarken, stefanie@superfoodies.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.