Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pop-up restaurant miniLOFF bij Bakkerij De Gomer in Breda

Voorproeven van het in augustus te openen restaurant LOFF kan nog een aantal keer op zondag van 10:00 tot 18:00 uur terecht in miniLOFF. Dit is een pop-up restaurant bij Bakkerij De Gomer aan de Chassésingel 5 achter, te Breda. Het pop-up restaurant is op 20 maart geopend.

MiniLOFF is de verkleinde versie van het toekomstige biologische en vegetarische restaurant LOFF van Marion Pluimes (www.groenekookacademie.nl) en Nanny Scholten (de opening hiervan staat voor eind augustus gepland, aan de Wilhelminastraat 15 in Breda). Net als LOFF heeft miniLOFF een zelfbedieningsbuffet, met twintig verschillende gerechten. Restaurant LOFF zal straks nog veel meer verschillende gerechten serveren. MiniLOFF heeft nu een ruime keuze aan vegetarische en vegan gerechten voor een smaakvolle brunch, lunch, diner of voor een kleine versnapering tussendoor (heerlijk gebak met cappuccino bijvoorbeeld). MiniLOFF levert tevens afhaalmaaltijden en verzorgt catering.



Obligatie in natura

Bijzonder is dat miniLOFF haar gasten de mogelijkheid biedt om op kleine schaal in het toekomstige restaurant LOFF, aan de Wilhelminastraat 15, te investeren. Dit kan door een 'obligatie in natura' te kopen, een soort crowdfunding.

Een obligatie kost 100 euro en geeft straks, na de opening van restaurant LOFF, recht op 125 euro aan maaltijden en drankjes. Daardoor levert een obligatie een lekker rendement op. De obligaties zijn te bestellen per mail (lekker@restaurantloff.nl) of mobiel (06 15657684).
Publicatiedatum: