Over vergroten van omzet ontbijtschap

Webinar Jesse van der Velde voor natuurvoedingswinkeliers

Jesse van der Velde geeft op woensdag 13 april om 17:00 uur een live webinar (presentatie op internet) voor natuurvoedingwinkeliers. Tijdens de webinar geeft Jesse meer informatie over het vergroten van de omzet in het ontbijtschap in je natuurvoedingswinkel. Jesse heeft 7 boeken over gezondheid geschreven, heeft de blog Jessevandervelde.com (met meer dan 500.000 bezoekers per maand) en is mede-eigenaar van het merk 'Superfoodies'.
 
Superfoodies levert ontbijtproducten (Granola, Paleonola, Chia onbijtmix) en diverse andere 'Healthfood' producten aan meer dan 500 biologische winkels in Engeland, Ierland, Nederland, Denemarken, Frankrijk en Italië.
 

Jesse op het Better Event in 2015.

In een live webinar zal Jesse enkele van de grootste successen van Superfoodies, inzichten in de huidige markt en 'een kijkje in de toekomst' met je delen.
 
Tijdens deze online presentatie (speciaal voor winkeliers) ontdek je:
  • 'Healthfood' trends in het Verenigd Koninkrijk, die ook in Nederland aan het ontstaan zijn (en hoe je daarvan nu kunt profiteren als winkelier)
  • Of de 'superfood hype' inderdaad ten einde is, en hoe deze zich voort zet (en welke aanpassing je als winkelier dient te maken)
  • 1 actie die in meer dan 300 verschillende winkels in Nederland en de UK de omzet in het rawfood/superfoodschap heeft verdrievoudigd en hoe je deze (zonder in te leveren op marge) kunt toepassen
 
Deze online presentatie is exclusief voor winkeliers. De presentatie is gratis, maar registratie vooraf is noodzakelijk. Met je gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan.
 
Klik hier om je aan te melden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.