"Goede omgeving voor een biologische winkel"

Tweede winkel SuperFair komt in Voorschoten

Tholen - Voorschoten krijgt een biologische supermarkt. SuperFair heeft namelijk aangekondigd op 12 mei een winkel te openen op het Treubplein 19. Dit wordt de tweede vestiging van SuperFair, in 2015 opende de eerste winkel aan de Biltstraat in Utrecht. "We hebben vanmorgen de sleutel gekregen en op 13 april gaat de verbouwing van start", vertelt Marleen Birkhoff van HWBiofoods.

Waarom is gekozen voor Voorschoten? Marleen: "In Voorschoten is nog geen natuurvoedingswinkel gevestigd. Dit is de belangrijkste reden. We denken dat het een goede omgeving is voor een biologische winkel. We hebben inmiddels wel ons plekje veroverd binnen Utrecht en een vaste klantenkring ontwikkeld. We hebben hierdoor voldoende vertrouwen om ons concept verder uit te breiden."

SuperFair

SuperFair is een formule van HWBiofoods. SuperFair wil een volledig biologisch assortiment tegen een voordelige en eerlijke prijs aanbieden. Opvallend is dat bij SuperFair ook diverse biologische producten A-merken zoals Heinz in de schappen staan. Ook zijn 'biologisch supermarktmerken' zoals Smaakt bij SuperFair verkrijgbaar.

Klik hier voor de fotoreportage van de openingsreceptie van SuperFair op 3 februari 2015.

Voor meer informatie:

Marleen Birkhoff
HWBiofoods
Biltstraat 90-92
3572 BH Utrecht
06 28887337
mbirkhoff@hwbiofoods.nl
www.superfair.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven