Van jong tot extra belegen
Het Campina kaasassortiment bestaat uit plakken en stukken in vier smaken: jong, jong belegen, belegen en extra belegen. Daarbij introduceren ze ook 'Campina Koetjeskaas', jonge kaas in de vorm van een koetje. Vanaf eind maart is de belegen kaas ook gemaakt van weidemelk. Voor de extra belegen variant is dit vanaf begin mei. Het PR Bureau meldt desgevraagd dat er naast de gewone kaas ook biologische varianten aangeboden worden en stukken kaas onder het submerk Campina Boer & Land."Campina is het grootste zuivelmerk van Nederland. Een boterham met kaas is niet weg te denken uit de Nederlandse eetcultuur. Het is dus een logische stap voor Campina om kaas van Nederlandse bodem te introduceren die rijk is aan voedingsstoffen", aldus Berndt Kodden, Managing Director FrieslandCampina Branded Netherlands.
Sterk met Campina
In de campagne 'Sterk met Campina' brengt Campina beweging en goede voeding samen. Melk bijvoorbeeld levert proteïne, calcium en vitaminen B2 en B12 die je spieren en botten goed kunnen gebruiken. Campina kaas is in lijn met de campagne, want één kilogram kaas wordt gemaakt van tien liter melk. Kaas zit hierdoor vol voedingstoffen, zoals proteïne dat bijdraagt aan de groei en instandhouding van je spieren.Campina kaas is verkrijgbaar vanaf 29 februari bij Albert Heijn en vanaf 7 maart bij Jumbo.