Symbio Polska: Nog steeds verlies ondanks omzetstijging

De omzet van Symbio Polska, een producent van biologische voedingsmiddelen, nam in het vierde kwartaal van 2015 flink toe. Echter, het bedrijf lijdt nog steeds verlies. In het vierde kwartaal van 2015 behaalde de producent een netto-omzet van 2.440.000 euro, een stijging van 48 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2014. Het bedrijf meldde dat de omzetgroei in deze periode werd gerealiseerd als gevolg van 104 procent groei van retailproducten en een toename van 22 procent in de verkoop van biologische diepvriesgroenten en -fruit.

De toename van de retailproducten kwam grotendeels voort uit de introductie van nieuwe producten en de samenwerking met nieuwe winkels, gespecialiseerd in biologische voeding.

Het nettoverlies in het vierde kwartaal van 2015 bedroeg 68.500 euro, vergeleken met een nettowinst 74.000 euro een jaar eerder. Voor 2015 als geheel bedroeg het nettoverlies 283.000 euro, vergeleken met een nettoverlies van 107.000 euro in 2014.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.