
Fran Rosario vertelt dat Lovechock een geweldige beurs achter de rug heeft. "Het was super. We hadden continu aanloop, er viel natuurlijk ook veel te proeven bij ons. De reacties op de Mylk zijn erg positief en we zijn ontzettend blij dat we voor de derde keer deze award hebben gewonnen. We zijn enorm trots op het Happiness-team en op Laura, omdat ze zo'n geweldig product heeft ontwikkeld. Deze winst toont aan dat er heel veel liefhebbers zijn van onze chocolade. We zijn nu al weer druk met de ontwikkeling van nieuwe producten en willen onze fans blijven verrassen."
De Mylk is een zachte chocolade met al het goede van rauwe chocolade en met de smaak van melkchocolade. Lovechock wil iedereen laten genieten van het goede van rauwe chocolade, daarom heeft het bedrijf er voor gekozen om met deze 'melkvariant' een meer laagdrempelige reep te ontwikkelen, zo gaven de medewerkers aan tijdens de BIOFACH. Lovechock Mylk is er in twee smaken, namelijk: Amandelen & Moerbeien en Cranberries & Boekweit.

Lovechock Mylk is gemaakt van de beste rauwe cacao uit Ecuador en een zachte crème, gemaakt van rauwe hazelnoten. Omdat de cacaobonen en hazelnoten ongebrand en koudgemalen worden behoudt de chocolade al het goede van cacao en zit de chocolade vol flavonoïden en 'liefdesstofjes', stofjes die je blij maken. Lovechock MYLK is 100% veganistisch. Consumentenadviesprijs voor een tablet van 70 gram: 3,99 euro
Voor meer informatie: www.lovechock.com