Piek in verkoop BD-roomboter rond feestdagen

Tijdens de feestdagen wordt er ongeveer 2 keer zoveel boter gebruikt dan in een normale week. Dat geldt ook voor biologische en biologisch-dynamische boter, zo meldt Zuiver Zuivel. De bio-dynamische roomboter van Zuiver Zuivel wordt het hele jaar door op traditionele wijze bereid. Deze boter, die vol en romig van smaak is, wordt gekarnd van aangezuurde bio-dynamische room.

Dit pure natuurproduct is gemaakt van de melk van bio-dynamisch gehouden koeien met hoorns, die het grootste deel van het jaar vers gras eten in de wei. In de zomerperiode is de boter iets beter smeerbaar omdat melk in de winterperiode een wat andere vetsamenstelling heeft. Van nature bevat bio-dynamische melk meer onverzadigde vetzuren dan standaard niet-biologische boter.In Nederland mag een product niet zomaar 'boter' heten. Deze term is beschermd door de Nederlandse wet. Pas als het product minimaal uit 80% melkvet bestaat, mag er boter op de verpakking staan. Zoals bij de bio-dynamische boter van Zuiver Zuivel.
 
Naast bio-dynamische boter heeft Zuiver Zuivel ook Eko boter, Eko boter gezouten en Grasboter.
 
Voor meer informatie: www.zuiverzuivel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.