Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vitals ontdekt vele mogelijkheden in biologisch

Tholen - Het bio-assortiment van Vitals Voedingssupplementen bestaat inmiddels uit 16 producten. Deze maand komt daar nog een nieuw product bij, namelijk biologische Rijst Proteïne met appel en vanille. Volgens directeur Bolke Koster zijn er nog genoeg mogelijkheden om dit assortiment in de toekomst nog verder uit te breiden. "We zijn bij Vitals al 20 jaar actief in de inkoop van vitamines en er komen nog regelmatig nieuwe leveranciers bij. We zien sowieso goede ontwikkelingen als het gaat om de grondstoffen voor onze voedingssupplementen. Er is steeds meer mogelijk, ook in biologisch."



Bolke geeft aan dat Vitals voor de productontwikkeling de onderzoeken op de voet volgt. "Belangrijk hierin zijn bijvoorbeeld stoffen die de opname van de voedingssupplementen in het lichaam verder kunnen vergroten. In sommige bio-producten verwerken we bijvoorbeeld PhytoPrevent kruidenextracten. Deze worden geproduceerd volgens een gepatenteerde extractiemethode. Hierbij wordt een zeer breed spectrum aan actieve bestanddelen geëxtraheerd, waardoor de eigenschappen van de oorspronkelijke plant zoveel mogelijk behouden blijven. Ze halen hiermee dus simpel gezegd meer uit de plant. Dit is gebaseerd op de oude geneeskunde, daarin werd de hele plant gebruikt."


Bolke achter zijn bureau.

Duurzaam bedrijfspand

Bolke heeft het bedrijf in 2012 overgenomen van oprichter Gerard Alserda. Hij is sinds 2001 in dienst bij Vitals. "In de loop van de jaren ben ik klaargestoomd, zo ben ik in bijna alle disciplines werkzaam geweest, onder meer in de in- en verkoop en op de financiële afdeling." Vitals is sinds 2011 gevestigd in een nieuw pand aan de Pieter Lieftinckweg 29 in Zaandam. "Eerder waren we te vinden in Wormerveer en Amsterdam. We hebben ons nieuwe pand zo duurzaam mogelijk ingericht. Zo is het voorzien van koude-warmteopslag, duurzame verlichting en zie je overal bamboe terug in het pand."

Voor meer informatie:

Bolke Koster
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam
075 6476050
bolke@vitals.nl
www.vitals.nl