Amerikaanse citrusverpakker ziet stijgende vraag biologisch

Het in Fowler (de Verenigde Staten) gevestigde Bee Sweet Citrus, één van de belangrijkste citrustelers en -verpakkers in San Joaquin Valley, breidt z'n biologische citrusreeks uit. Voorzitter Jim Marderosian liet weten dat het bedrijf al ongeveer vijf jaar citrus aanbiedt, maar dat de vraag naar biologische producten nu toeneemt. Het bedrijf voegt navelsinaasappelen, grapefruit en mandarijnen aan het biologische citrusassortiment toe. Bee Sweet Citrus produceert ook conventioneel geteelde sinaasappelen, citroenen, grapefruit, pomelo's, mandarijnen en tangelo's.

Marderosian vertelt: "Met de tijd zijn steeds meer mensen belangstelling gaan tonen in hun gezondheid en in gezonde voedselkeuzes. Wij willen ervoor zorgen dat we alle consumenten tegemoet kunnen komen met de citrussoort die bij hun levensstijl past."

Momenteel zijn biologische navelsinaasappelen en citroenen beschikbaar bij Bee Sweet Citrus. In januari zullen ook biologische mandarijnen beschikbaar zijn, en biologische grapefruit is vanaf het voorjaar van 2016 verkrijgbaar.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.