Met o.a. Biologisch made Easy

'Van Streek' tijdens Dickens Festijn in Deventer

De organisatie van de Smaak van Deventer (Smaak Events) en Fooddock slaan de handen ineen en presenteren: Van Streek! Lokale, ambachtelijke producenten houden tijdens het Dickens Festijn markt bij Fooddock op zaterdag 19 december.

Met 'Van Streek' heeft Smaak Events de beste producenten geselecteerd uit de regio. Bezoekers kunnen genieten van zo'n 10 lokale producenten op de markt. "We hebben een erg divers en smakelijk aanbod", aldus initiatiefnemer Job Nederlof. "Biologisch Made Easy, een biologische boerderij met grasgevoerde koeien en buffels staat bij Van Streek. Hof van Twello verkoopt streekproducten van meer dan 30 lokale, eco- en fair trade producenten! Ook zijn we heel blij met het Streekbierenhuis, die de lekkerste lokaal gebrouwen speciaal bieren aanbiedt! Dit alles wordt omlijst met fijne muziek in de industriële sfeer van Fooddock."

Smaak Events en Fooddock organiseren de komende drie jaar 'Van Streek' bij Fooddock. Hiermee willen de initiatiefnemers een mooie aanvulling neerzetten aan het Dickens Festijn, waar ook ruimte is voor de Deventenaar die aan de drukte wil ontsnappen. Meer informatie over Van Streek en alle deelnemers is te vinden op deze facebookpagina.

Bron: Deventer TV


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.