50 watertanden lekkere én makkelijke recepten
Wat kookt een topkok voor z’n gezin? En wat maken bekende foodies thuis voor vrienden? Die 50 watertandend lekkere én makkelijke recepten zijn verzameld in één kookboek. Jonnie Boer, Robert Kranenborg, Yvette van Boven, Ron Blaauw, Herman den Blijker, Jacob Jan Boerma & Sacha de Boer geven prijs wat ze thuis op tafel zetten voor vrienden en familie. Géén peperdure ingrediënten, géén ingewikkelde kokstrucs, géén urenlange bereidingstijden, maar maakbare recepten. Van het broodje bal van sterrenchef Erik van Loo, de BBQ-garnalen van Julius Jaspers tot de groentepizza van Niven Kunz. Maar ook de kippendijen van Guus Meeuwis, de tonijnsteaks met wasabi-ijs van Gerard Ekdom en de Thaise beef salade van Martijn Krabbé.Zero Hunger
De netto opbrengst van de verkoop van het Good Food Book gaat naar de wereldwijde actie 'Zero hunger!' van het World Food Programme (WFP), onderdeel van de Verenigde Naties. Dit houdt simpelweg in dat voor ieder verkocht Good Food Book 40 kinderen in Malawi een voedzame schoolmaaltijd krijgen. Dit is voor veel ouders een reden om hun kinderen naar school te laten gaan in plaats van hen te laten werken. Bovendien helpen de voedzame maaltijden de kinderen zich te concentreren op school.Twee vliegen in één klap dus. Eten én onderwijs. Dáárom is het Good Food Book het 'aller- aller- allergoedste' kookboek van Nederland!
Good Food Book #2 kost 14,99 euro en is te koop via www.GoodFoodBook.nl en bij de betere boekhandels zoals Bol.com, Bruna en Primera.