Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gezond Leven Verzekering: voor mensen met een bewuste levensstijl

Uit onderzoek door de Universiteit van Tilburg is gebleken dat de klanten van Ekoplaza een gezondere levensstijl hebben, met minder overgewicht, minder mensen die roken, zo'n 30 procent minder gebruik van ziekenhuiszorg en 25 procent minder medicijnengebruik dan de overige Nederlanders. Onderzoekers van de universiteit Leiden toonden kortgeleden aan dat gebruikers van natuurgeneeswijze gemiddeld 12,5% lagere ziektekosten hebben. Blijkbaar betaalt een bewuste levensstijl waar biologische voeding en gebruik van natuurgeneeswijze onderdeel van uitmaken zich uit in een betere gezondheid, veel minder gebruik van gezondheidszorg en daardoor uiteindelijk tot grote kosten besparingen. Als heel Nederland het zo zou doen, zouden we miljarden besparen. Dat lijkt vrij logisch, maar het is ook natuurlijk wel mooi als dat ook door onderzoek aangetoond wordt.



De Gezond Leven Verzekering is juist bedoeld voor mensen met een levensstijl waarin biologische voeding en gebruik van natuurgeneeswijzen past. Met elkaar kunnen we het verschil maken. Door te kiezen voor lekker en gezonde biologische producten, zorg je er voor dat de landbouw schoon en diervriendelijk is en de bodemvruchtbaarheid in stand blijft. Natuurgeneeswijze sluit daar vaak naadloos op aan voor mensen die bewust met hun gezondheid en de gezondheid van de aarde bezig zijn. We geven In Nederland steeds meer geld uit aan gezondheidszorg. De enige manier om dat goed te beheersen, is een gezonde levensstijl. We kunnen het verschil maken en laten zien dat het anders kan met de Gezond Leven Verzekering.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: