België: Bio-boerderij heeft beste boerderijwebsite

Op de landbouwbeurs Agribex werden vorige week voor het eerst de Farm Web Awards uitgedeeld. Die awards gaan naar de boerderijen met de beste website en Facebook-pagina. Twee bioboeren vielen in de prijzen.

Dat bio niet alleen vernieuwend is op het vlak van landbouw, bewijzen de Farm Web Awards. In de categorie beste website was het al bio wat de klok sloeg. Biologische boerderij de Kollebloem haalde met zijn website de tweede plaats, maar het was de biologische zelfpluktuin van PurFruit die met de hoofdprijs ging lopen. Bovendien haalde PurFruit ook de vierde plaats in de prijs voor beste Facebook-pagina.De trofee├źn werden uitgereikt door de voorzitter van de Brussels Livestock Show, Jean Devillers, en de Minister voor Digitale Agenda, Alexander De Croo. Ignace Lootvoet, Voorzitter van de jury van de Farm Web Awards, zei niet alleen door het grote aantal, maar vooral ook door de kwaliteit van de inzendingen aangenaam verrast te zijn. Hij voegde eraan toe: "Wij hopen dat de websites, webshops en Facebookpagina's van de winnaars als inspiratiebron zullen dienen voor al wie in de landbouwsector nog niet actief is in het world wide web. Door aan alle deelnemers een farm web waardebon aan te bieden, willen we de deelnemers aanzetten om te blijven investeren in een verdere uitbouw van online communicatiemiddelen."

Bron: Farm Web Awards

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.