"Hanneke Haites, verpakkingsvrije winkel BioLokaal: "Het is fantastisch gelukt"

RTV Drenthe heeft een reportage gemaakt bij BioLokaal Coevorden. Deze verpakkingsvrije winkel opende op 28 november haar deuren aan de Bentheimerstraat 3. Initiatiefnemer is Hanneke Haites. Ze legt in de reportage onder meer uit hoe klanten boodschappen kunnen doen in de winkel. Volgens RTV Drenthe lijkt het concept in korte tijd al aan te slaan in Coevorden.

De verslaggever stelt ook wat vragen aan één van de klanten van BioLokaal. Klant Christel Peters: "Het ziet er heel overzichtelijk uit. We zijn erg blij dat er een biologische winkel hier in de buurt is gekomen. We eten heel graag gezond en we moesten altijd naar heel veel verschillende winkels in verschillende plaatsen. Dat kost gewoon veel tijd. En hier is gewoon alles bij elkaar en dat is heel fijn."

Hanneke Haites: "Het is hier nog nooit gedaan. Het is nieuw, dus dat was pionieren hier. Je weet niet hoe de mensen er op gaan reageren, maar het is fantastisch gelukt." De winkel kon met behulp van een crowdfundingcampagne gerealiseerd worden, deze campagne is afgesloten op 38.385 euro.Bron: RTV Drenthe

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.