Colruyt Group blijft investeren in Bio-Planet

Het marktaandeel van Colruyt Group in België (Colruyt, OKay en Spar) is met een half procentpunt gegroeid naar 31,6% (31,1% in de eerste jaarhelft van vorig boekjaar). De omzet steeg met 2,9% tot 4.547 miljoen euro door hogere verkoopvolumes, expansie en lichte verkoopprijsinflatie.

OKay, Bio-Planet en CRU realiseerden een gezamenlijke omzetgroei van meer dan 15% door de combinatie van winkelopeningen en een sterke instroom aan nieuwe klanten. Het gaat hierbij om een omzet van 372,3 miljoen euro, tegenover 322,1 miljoen euro in het voorgaande jaar.

Colruyt Group zal blijven investeren in haar buurtwinkelconcept OKay en in haar bio-supermarkt Bio-Planet. In de eerste jaarhelft van 2016 zullen ook 2 nieuwe
CRU-winkels geopend worden. Colruyt Group geeft in het verslag ook aan te investeren in nieuwe distributiecentra voor Bio-Planet en OKay. Deze investeringen zullen Colruyt Group in staat stellen om ook de komende jaren verder te blijven groeien.

Klik hier voor de 'Geconsolideerde halfjaarlijkse informatie 2015/16'.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.