Voor de gevoelige huid

Weleda introduceert Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging

Dat steeds meer mensen een gevoelige huid hebben, stelt ook Weleda dagelijks vast. Daarom lanceert de pionier in natuurcosmetica een nieuwe lichaamsverzorgingslijn voor de gevoelige huid. Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging, op basis van biologische zoete amandelolie, vormt een welkome aanvulling op de succesvolle Amandel-gezichtsverzorgingserie.

Waarom neemt het aantal mensen met een gevoelige huid zo fors toe?
Mischa van der Geest, Specialist gezichts- en lichaamsverzorging: "Een gevoelige huid heeft een verstoorde barrièrefunctie, waardoor ze een lagere weerstand heeft tegen externe prikkels. Bij sommige mensen is dit iets waarmee ze geboren worden of heeft het te maken met hormonale veranderingen. We merken echter dat steeds
meer mensen een gevoelige huid krijgen als gevolg van omgevingsfactoren of levensstijl. Dit blijft niet enkel beperkt tot het gezicht; ook de lichaamshuid reageert
steeds gevoeliger. De belangrijkste oorzaken zijn vervuiling, stress, voeding en het gebruik van bepaalde schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten."

Wat kun je zelf doen?
Mischa: "Door te zorgen voor een gezonde levensstijl met voldoende slaap, evenwichtige voeding en een gezonde dosis lichaamsbeweging zorg je alvast voor een goede basis. Verder raden we aan om je huid te verzorgen met producten die haar zo weinig mogelijk prikkelen zodat ze tot rust kan komen. Hierbij is het belangrijk om synthetische ingredienten te vermijden."

Waarom is Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging zo geschikt voor de verzorging van de gevoelige huid?
"Net zoals bij Amandel Verzachtende Gezichtsverzorging zijn bij deze serie alle stoff en weggelaten die de huid kunnen prikkelen. Het basisingrediënt, biologische zoete amandelolie, is een zeer lichte, bijna transparante en geurloze olie die door koude persing uit de pit wordt gewonnen. Dankzij haar lichte structuur wordt ze goed door de huid opgenomen. De onverzadigde vetzuren versterken de hydrolipidenfilm van de huid en beschermen tegen uitdroging. Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging kalmeert de gevoelige huid en herstelt haar natuurlijke balans. De producten reinigen, voeden en beschermen op milde wijze zodat de huid weer zacht en soepel wordt."Amandel Verzachtende Handcrėme verzorgt de handen intensief en brengt de huid tot rust. Tests uitgevoerd door een onafhankelijk instituut tonen aan dat de hydratatie van de huid 24 uur na aanbrengen met 9,5% is toegenomen.

Adviesprijs 50 ml: 7,99 euro.Amandel Verzachtende Bodylotion helpt roodheid verminderen, heeft een kalmerend effect en vermindert het trekkerige gevoel zodat de huid weer soepel en zacht wordt. Tests door een onafhankelijk instituut tonen aan dat de hydratatie van de huid 24 uur na aanbrengen van Amandel Verzachtende Bodylotion met 32,5% toegenomen.

Adviesprijs 200 ml: 13,99 euro.Amandel Verzachtende Douchecrème reinigt de (zeer) gevoelige huid uiterst mild en zacht dankzij de zeepvrije formule.

Adviesprijs 200 ml: 7,99 euro.

Waarom kiezen voor Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging?
  • Kalmeert en verzorgt de (zeer) gevoelige huid
  • Zorgt voor langdurige hydratatie
  • Herstelt de natuurlijke balans van de huid
  • pH-huidneutraal
  • Zonder synthetische toevoegingen

Voor meer informatie: www.weleda.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.