Campina nieuwe bio-yoghurtleverancier van Yoghurt Barn

Vandaag (maandag 14 december) opende Yoghurt Barn een nieuwe vestiging op Centraal Station Amsterdam. Extra reden voor deze feestelijke opening is de samenwerking die Yoghurt Barn aangaat met Campina. Dat yoghurt enorm populair is, blijkt wel uit het feit dat Yoghurt Barn dit jaar nog haar vierde vestiging opent. Speciaal voor Yoghurt Barn heeft Campina een aantal varianten biologische yoghurt ontwikkeld.

"Campina deelt met Yoghurt Barn de passie voor de lekkerste yoghurt en voor kwaliteit. We zijn steeds op zoek naar vernieuwende en eigentijdse concepten om consumenten op elk moment van de dag van onze heerlijke yoghurt te kunnen laten genieten. Yoghurt Barn past daar perfect bij. Dat yoghurt goede voedingsstoffen bevat, en daarmee een gezond zuivelproduct is, weten de meeste Nederlanders inmiddels wel. Deze samenwerking met Yoghurt Barn zorgt weer voor nieuwe inspiratie binnen de wereld van yoghurt en geeft een andere beleving aan yoghurt eten", aldus Maurice Willemsen, Brand Leader Campina.
 


Yoghurt Barn werkt met biologische producten en is continu op zoek naar de beste kwaliteit zuivel. Campina is de perfecte partner voor het leveren van deze biologische zuivel voor de lange termijn. De biologische weidemelk is afkomstig van 140 biologische familieboerderijen van Campina in Nederland.
 
"Bij Yoghurt Barn geniet je op elk moment van de dag, het gehele jaar door, van de lekkerste yoghurt specialiteiten. Kwaliteit begint bij passie, passie voor het pure. De nieuw ontwikkelde biologische yoghurts van Campina passen binnen onze visie. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid onze groei ambitie te verwezenlijken met een stabiele kwaliteit van de lekkerste biologische yoghurt van eigen bodem", zegt Wouter Staal, eigenaar en oprichter van Yoghurt Barn.
 

Over Yoghurt Barn

Yoghurt Barn is in 2012 geopend met de eerste vestiging aan de Neude in Utrecht. Begin 2016 zal dit succes worden uitgebreid met in totaal zes vestigingen. Bij Yoghurt Barn is het mogelijk om alle soorten yoghurt te eten. Campina ontwikkelde speciaal voor Yoghurt Barn frozen yoghurt en 'Barn-yoghurt'. In december opende Yoghurt Barn op Amsterdam CS het eerste Yoghurt Barn Café.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven