"Leveranciers toch met 'big smile' in hun kraampje"

Regenachtige Kerstmarkt bij de Groene Passage

Tholen - Vrijdag 10 december vond de kerstmarkt van de Groene Passage in Rotterdam plaats. Vele vaste leveranciers van de natuurvoedingswinkel presenteerden hun producten aan de klanten. Dit deden ze weer met veel enthousiasme, alleen het weer werkte niet mee. "Tijdens en tussen de buien door kwam er nog redelijk wat publiek op de markt af. Hiermee was de markt op zich zeker wel geslaagd, maar de opkomst was wel wat teleurstellend", vertelt Roosmarijn Saat van Gimsel in de Groene Passage.


Linksboven: Rob van Santen en Sandy Vree van IDorganics. Linksonder: Randy van der Westen van Bakkerij Van der Westen/Zonnemaire. Rechts laat Annemiek Flantua van DO-IT een klant proeven van de La BIO IDEA-producten.

Ze geeft aan dat alle deelnemers tevreden waren. "Een markt als dit is altijd leuk. Onze leveranciers reageerden niet alleen heel begripvol, maar gaven gelukkig ook meteen aan dat ze het gewoon leuk zouden gaan maken. Dan is het gaaf om te zien dat ze zelfs met regenachtig weer met een 'big smile' in hun kraampje staan en er gewoon het beste van proberen te maken. Chapeau en een heel groot dank je wel voor hun dus. De leveranciers waarderen het dat 'onze consument' van alles wil weten en heel veel vragen stelt. Dat vind ik altijd heel leuk om te horen."Er viel net als op de andere markten van de Groene Passage weer veel te proeven in de kraampjes. Volgens Roosmarijn vielen onder andere de biologische oliebollen bij Bakkerij Van der Westen goed in de smaak. "Er zijn in totaal 20 emmers oliebollen verkocht. Hiermee was de kraam uiteindelijk helemaal uitverkocht."


Links: Sascha de Lint van GreenAge in kerstsfeer. Kroon Biologische Verswaren had een grote Parmezaanse kaas van zo'n 39 kilogram bij zich.

Zaterdag 21 mei zal de jaarlijkse Lentemarkt bij de Groene Passage gehouden worden.

Voor meer informatie:

Roosmarijn Saat
Gimsel | supermarkt voor natuurlijke voeding & cosmetica
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam
010 4047342
roosmarijn@gimselrotterdam.nl
www.degroenepassage.nl
www.gimselrotterdam.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven