Zorgboerderij de Wederkerigheid bouwt aan nieuw kippenparadijs

Vrolijk scharrelen ze rond bij landgoed zorgboerderij de Wederkerigheid, de Hageweyder kippen. Hun hok en uitloop is dringend aan vervanging toe. Samen met de deelnemers van de zorgboerderij zijn ze in het afgelopen voorjaar al aan de slag gegaan met het voorbewerken van een nieuw stuk grond en het inplanten van struiken. Het begin is er.
De begrote kosten voor de bouw van het hok met uitlooprennen zijn 3.600 euro. De bezuinigen in de zorg maken investeringen zoals deze onmogelijk zonder hulp van buitenaf. Ook bouwmaterialen en helpende handen zijn welkom. Op 10 december was al 1000 euro geschonken, klik hier voor meer informatie over de actie. Alle donateurs krijgen dit voorjaar een uitnodiging voor de feestelijke opening van het kippenparadijs, waar natuurlijk ook een doosje eieren op ze wacht. Voor gulle gevers (vanaf 250 euro) is er een mogelijkheid van naamsvermelding op het informatiebord.



De Wederkerigheid is een kleine zorgboerderij op Landgoed de Reehorst, vlak naast station Driebergen-Zeist. Naast het werk op het landgoed kunnen de zorgvragers aan de slag in de moestuin en bij het verzorgen van de varkens, schapen en kippen.

Voor meer informatie: www.wederkerigheid.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.