BD-Totaal adopteert kerstboom bij Kraaybeekerhof

Woensdag 9 december heeft BD-Totaal uit Houten zijn adoptiekerstboom opgehaald bij Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. Ronnie Horstman vertelde: "Tijdens de voorbereidingen van onze kerstmarkt komt ook een bio-dynamische toeleverancier een leaseboom afhalen. Daar worden we blij van en zo wordt de Kerst nog natuurlijker."


De adoptieboom staat klaar om ingeladen te worden.

Sander de Ridder reageert namens BD-Totaal: "Adopteer een Kerstboom is een mooi initiatief. Het is goed dat dit systeem bestaat, voor zover mogelijk houd je op deze manier de kringloop in stand. Waar veel bomen worden versnipperd of verbrand, gaat deze boom weer de grond in om hopelijk volgend jaar weer bij ons te staan. Naast het mooie systeem gaat het ook om een biologische boom, fijn om een biologische boom te hebben binnen ons bedrijf. Wij zijn al jarenlang leverancier van Kraaybeekerhof en adopteren dus graag onze boom bij dit landgoed."

Voor meer informatie: www.kraaybeekerhof.nl en www.bd-totaal.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.