MBO voor biologisch-dynamische landbouw

Grote open dag Warmonderhof: 16 januari

Boer zijn is gelukkig allang niet meer alleen weggelegd voor kinderen die worden geboren in een boerenfamilie. Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen leidt de boeren van de toekomst op. Het is een school waar studenten in voltijd en deeltijd kunnen leren voor biologisch-dynamisch tuinder, veehouder, akkerbouwer of fruitteler. Het is ook de opleiding waar ze stadsboer of zorgboer kunnen worden. Studenten wonen op school.

Zaterdag 16 januari van 11:00 tot 16:00 uur houdt Warmonderhof Opleidingen een grote open dag op de locatie in Dronten. Inschrijven voor deze open dag kan op www.warmonderhof.nl.

Programma

Of je nu al zeker van je opleidingskeuze bent, of je nog aan het ori├źnteren bent: deze grote open dag is de juiste gelegenheid om Groenhorst Dronten Warmonderhof te leren kennen. Met filmpjes, foto's en verhalen van de studenten kun je snel een indruk krijgen van de opleiding.

Wonen, werken en leren

Er worden elk half uur rondleidingen gegeven over de boerenbedrijven waar de school middenop staat. De voltijdstudenten van Warmonderhof leren, wonen en werken hier. 's Morgens zitten ze in de klas en 's middags staan ze op het land, in de stallen of in de kas. De deeltijdstudenten wonen verspreid door het hele land en lopen stage op een boerderij naar keuze. Ze komen gemiddeld een dag per week naar de opleiding.

Vragen?

Tijdens de open dag staan de docenten en de voltijd- en deeltijdstudenten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Er zijn stands van de Woonderij, van de Hofbedrijven en van stagebedrijven.

Intake

Kom je voor de voltijdopleiding en ben je zeker van je zaak? Dan kun je van tevoren alvast bellen voor een intakegesprek tijdens de open dag.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.