"Een verwenkoek met karakter"

Biobite LKKR als alternatief voor de kerststol?

Tholen - Biobite LKKR is volgens Susanne de Raaij van Biobite een mooi alternatief voor de calorierijke kerststol die bij veel Nederlanders ook voor de aankomende feestdagen weer op het menu staat. Ze omschrijft Biobite LKKR als 'een verwenkoek met karakter'.
 


Biobite LKKR bevat hazelnoten, amandelen, abrikozen, zaden, dadels, veenbessen en goji-bessen. "Al dat goeds hebben we met granen en specerijen samengesmeed in de bakkersoven. Eén hapje en u ervaart één blijmakende symfonie van smaak." Susanne vertelt dat Biobite LKKR ook goed past op een kaasplankje. De Biobite LKKR is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk: LKKR Spelt en LKKR Boekweit (glutenarm).Mail&Win-actie

Biobite heeft een Mail&Win-actie op touw gezet: ze geven 50 samples Biobite CHARGER of LKKR cadeau, via www.biobite.nl. Biobite-producten zijn verkrijgbaar bij Estafette, Ekoplaza, Natuurwinkels en biologische speciaalzaken in Nederland en België.
 


Verkrijgbaarheid

Vanaf januari is Biobite 7 dagen per week verkrijgbaar via Udea, De Zaai-Ster/BeterBio en Van der Westen. "Dat betekent dat Biobite dan geleverd kan worden aan nagenoeg alle natuurvoedingswinkels en in de foodservice", aldus Susanne.

Biobite staat in januari ook op de Bio-beurs in Zwolle, standnummer K 327j.
 
Voor meer informatie: info@biobite.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.