Milieuvriendelijke en ecologisch, effen en kalk

BedAffair introduceert Ressource verven

Met Ressource, eco-luxe kalkverven en effen verven, kiest de eco-luxe bewuste consument voor een exclusief en toonaangevend interieur. Ressource is een eeuwenoude Franse kalkverf techniek. Waarmee schitterende structuren gecreëerd worden. Geproduceerd met respect voor mens en milieu. Verkrijgbaar in meer dan 1500 kleuren en geschikt voor binnen en buiten.

Eco-luxe verf Ressource

Gespecialiseerd in eco-luxe slaapkamerdesign breidt Bedaffair Amsterdam IJburg zijn collectie verder uit met eco-luxe verven van Ressource. Ressource biedt een hoge kwaliteit exclusieve ecologische verf lijnen voor binnen en buiten. Ressource is een eeuwenoude Franse kalkverf techniek, waarmee een exclusieve en authentieke uitstraling aan elk interieur wordt gegeven.Kalkverf voor schitterende structuren of effen tinten

De milieuvriendelijke eco-luxe verven van Ressource onderscheiden zich in twee grote exclusieve verf lijnen voor binnen en buiten: effen verf tinten en effect verven of kalkverven.

Met de effect verven van Ressource op basis van kalk worden er schitterende subtiele structuren op wanden en plafonds gecreëerd. Elk interieur of kamer krijgt een schitterende en unieke authentieke sfeer. De kalk geeft een heel mat effect, de typische exclusieve uitstraling van Ressource. De Ressource kalkverven kunnen met diverse unieke technieken worden aangebracht en zijn verkrijgbaar in honderden kleuren. In de ruime showroom van Bedaffair op Amsterdam IJburg worden alle kleuren en technieken getoond.

Naast de schitterende sfeervolle kalkverven biedt Ressource een effen verf lijn. Deze collectie bevat honderden effen ecologische verftinten. De effen eco verftinten geven een strak en stijlvol accent. Zowel de kalkverven als de effen verven zijn verkrijgbaar in poedermat, zijdefluweel, zijdemat, mat en lakverf.Kleuradvies op maat

Bedaffair adviseert de consument bij het kiezen van materialen, effecten en kleuren. De kleuren en effecten van de Ressource verven worden getoond op grote, doorbladerbare, kleuren paletten en grote panelen in de Bedaffair showroom in Woon- Warenhuis Design 020 te Amsterdam IJburg.

Ressource eco-luxe verven: zeer onderhoudsvriendelijk

Ressource eco-luxe verven zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De kalkverven geven niet af en zijn water- en vetafstotend. De effen tinten zijn afwasbaar, ideaal voor bijvoorbeeld keukens en badkamers.

Ressource verven: milieuvriendelijk en ecologisch

De verflijnen van Ressource zijn geproduceerd met respect voor mens en milieu. Ressource ontwikkelt innovatieve verven die op ecologisch en technisch vlak verder gaan dan de wettelijke voorschriften.

Verkrijgbaarheid en prijs

Het Amsterdamse Bedaffair, specialist in slaapkamerdesign en betaalbare, duurzame, eco-luxe bedden, handgemaakte matrassen, beddengoed en accessoires, is exclusief dealer van de Ressource eco-luxe verven. Ressource is in diverse prijsklassen te verkrijgen per blik of per m2. Consumenten kunnen de ruime showroom van Bedaffair bezoeken op Amsterdam-IJburg bij Woon-warenhuis Design020 aan de Pedro de Medinalaan 89-91.

Voor meer informatie: 020 3031179 of www.bedaffair.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.