Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Vegabox pakt uit tijdens de kerstdagen

De kerstbomen verschijnen in de woonkamers en er worden plannen voor de kerstdagen gemaakt. Maar wat zetten we dit jaar op tafel met de kerst? Om u een handje te helpen hebben de mannen van De Vegabox een heerlijk 4-gangen kerstmenu samengesteld met verrassende gerechten. Een uitkomst voor dat ene familielid die graag vegetarisch of veganistisch eet, maar natuurlijk ook voor het hele gezin.


Het voorgerecht.

De mannen achter De Vegabox, Remco Peters (27) en Mario Bosveld (27), verkeren al helemaal in kerstsferen en hebben een (h)eerlijk en verrassend kerstdiner samengesteld. "Wij pakken extra uit met onze kerstbox zodat kerst echt een culinair feestje wordt, je staat iets langer in de keuken dan normaal met onze boxen, maar uiteraard houden we het overzichtelijk en is het kerstdiner gemakkelijk te bereiden", aldus Mario. De kerstbox is in 2 varianten te bestellen: Vegetarisch en veganistisch. "Wij willen onze kerstbox toegankelijk maken voor iedereen en hebben daarom onze prijzen zo laag mogelijk gehouden. Ook hebben wij speciaal voor de kerst een 1-persoonsbox ontwikkeld, ideaal als er een gast aan tafel schuift die graag vegetarisch of veganistisch eet", vertelt Remco.



De heren beginnen enthousiast te vertellen over hun invulling van het kerstdiner. "We starten met een carpaccio van kaki met venkel en radijs en besprenkelen deze met pepitapitten en champagne-azijn. Als tussengerecht een tongstrelende soep van zoete puntpaprika's, rodewijnazijn, soja cuisine en afgemaakt met verse peterselie", begint Remco. Het hoofdgerecht bestaat uit een smeuïge risotto bereidt met truffel, gemengde paddenstoelen, gedroogd eekhoorntjesbrood, bouillon en verse salie. "Het dessert is een echt feestje", vervolgt Mario, "Een klassieke arretjescake gemaakt van onder andere cacao, lijnzaad, amandelmeel en theebiscuit. Wij leveren er speciale 1-persoons taartvormpjes bij zodat iedereen een eigen 'taartje' heeft." Hier en daar worden wat aanpassingen verricht afhankelijk welke box er besteld wordt. De kerstbox is vanaf nu te bestellen via www.devegabox.nl en bestaat uit een compleet 4-gangen kerstdiner voor 1, 2, 3 of 4 personen.



Voor meer informatie: www.devegabox.nl
Publicatiedatum: