
Abonneren
Vacatures
- R&D Trial Manager Vegetables | Team Lead
- Loodsmedewerk(st)ers Groente en Fruit
- Global Sourcing Manager
- Business Unit Manager Importeurs & Exporteurs
- Docent Teelt
- Buying Operations Manager (BOM Process)
- Bestuurslid
- Internationaal accountmanager Duitsland
- Manager Operations Ethiopia
- Quality controller
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- "Diversiteit is altijd beter dan een monocultuur"
- Meer natuur, beter voor dierenwelzijn: maar boer Gerjo Koskamp kan het niet alleen
Top 5 - afgelopen maand
De Vegabox pakt uit tijdens de kerstdagen
Het voorgerecht.
De mannen achter De Vegabox, Remco Peters (27) en Mario Bosveld (27), verkeren al helemaal in kerstsferen en hebben een (h)eerlijk en verrassend kerstdiner samengesteld. "Wij pakken extra uit met onze kerstbox zodat kerst echt een culinair feestje wordt, je staat iets langer in de keuken dan normaal met onze boxen, maar uiteraard houden we het overzichtelijk en is het kerstdiner gemakkelijk te bereiden", aldus Mario. De kerstbox is in 2 varianten te bestellen: Vegetarisch en veganistisch. "Wij willen onze kerstbox toegankelijk maken voor iedereen en hebben daarom onze prijzen zo laag mogelijk gehouden. Ook hebben wij speciaal voor de kerst een 1-persoonsbox ontwikkeld, ideaal als er een gast aan tafel schuift die graag vegetarisch of veganistisch eet", vertelt Remco.
De heren beginnen enthousiast te vertellen over hun invulling van het kerstdiner. "We starten met een carpaccio van kaki met venkel en radijs en besprenkelen deze met pepitapitten en champagne-azijn. Als tussengerecht een tongstrelende soep van zoete puntpaprika's, rodewijnazijn, soja cuisine en afgemaakt met verse peterselie", begint Remco. Het hoofdgerecht bestaat uit een smeuïge risotto bereidt met truffel, gemengde paddenstoelen, gedroogd eekhoorntjesbrood, bouillon en verse salie. "Het dessert is een echt feestje", vervolgt Mario, "Een klassieke arretjescake gemaakt van onder andere cacao, lijnzaad, amandelmeel en theebiscuit. Wij leveren er speciale 1-persoons taartvormpjes bij zodat iedereen een eigen 'taartje' heeft." Hier en daar worden wat aanpassingen verricht afhankelijk welke box er besteld wordt. De kerstbox is vanaf nu te bestellen via www.devegabox.nl en bestaat uit een compleet 4-gangen kerstdiner voor 1, 2, 3 of 4 personen.
Voor meer informatie: www.devegabox.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-19 Waarom kopen mensen biologisch op de markt?
- 2023-05-17 Bij De Nieuwenburgt draait alles om lokaal
- 2023-05-04 Eigenaren Seda en Mariska timmeren aan de (Nieuwe)weg in Groningen
- 2023-05-03 Multifunctionele balie vergemakkelijkt verkoop in boerderijwinkel
- 2023-05-01 Burgemeester opent officieel Groningen Natuurlijk!
- 2023-04-28 Lambertus Zijlstra van Hofweb zaterdag bij radio Emmeloord
- 2023-04-19 Bram de Jong nieuwe voorzitter Vakcentrum
- 2023-04-18 Eierprijs stijgt bij boerderijwinkels veel minder snel dan in de supermarkten
- 2023-04-17 Biologische Noordermarkt viert 35-jarig bestaan
- 2023-04-14 Buurtsuper waarbij eigen potjes en bakjes meegenomen moeten worden
- 2023-03-30 Eierspecialiteit in een nieuw jasje
- 2023-03-27 Puur Mieke wint zesde Shopping Award op rij
- 2023-02-13 Eindelijk biologisch winkelen in Beverwijk
- 2023-02-07 Een februari zonder supermarkt?
- 2023-02-01 Boerenzoon verbindt consument, telers en boeren via website
- 2023-01-30 Tweede Oogst-winkel opent in Woerden
- 2023-01-23 Crisp neemt maaltijdbox De Krat over
- 2023-01-17 Streekplein: biologische parels van eigen erf
- 2023-01-12 "Momenteel krijg ik veel vraag naar biobrood"
- 2023-01-12 Groenteman Jos van der Lee rondt zijn prijzen naar beneden af