De Vegabox pakt uit tijdens de kerstdagen
Het voorgerecht.
De mannen achter De Vegabox, Remco Peters (27) en Mario Bosveld (27), verkeren al helemaal in kerstsferen en hebben een (h)eerlijk en verrassend kerstdiner samengesteld. "Wij pakken extra uit met onze kerstbox zodat kerst echt een culinair feestje wordt, je staat iets langer in de keuken dan normaal met onze boxen, maar uiteraard houden we het overzichtelijk en is het kerstdiner gemakkelijk te bereiden", aldus Mario. De kerstbox is in 2 varianten te bestellen: Vegetarisch en veganistisch. "Wij willen onze kerstbox toegankelijk maken voor iedereen en hebben daarom onze prijzen zo laag mogelijk gehouden. Ook hebben wij speciaal voor de kerst een 1-persoonsbox ontwikkeld, ideaal als er een gast aan tafel schuift die graag vegetarisch of veganistisch eet", vertelt Remco.
De heren beginnen enthousiast te vertellen over hun invulling van het kerstdiner. "We starten met een carpaccio van kaki met venkel en radijs en besprenkelen deze met pepitapitten en champagne-azijn. Als tussengerecht een tongstrelende soep van zoete puntpaprika's, rodewijnazijn, soja cuisine en afgemaakt met verse peterselie", begint Remco. Het hoofdgerecht bestaat uit een smeuïge risotto bereidt met truffel, gemengde paddenstoelen, gedroogd eekhoorntjesbrood, bouillon en verse salie. "Het dessert is een echt feestje", vervolgt Mario, "Een klassieke arretjescake gemaakt van onder andere cacao, lijnzaad, amandelmeel en theebiscuit. Wij leveren er speciale 1-persoons taartvormpjes bij zodat iedereen een eigen 'taartje' heeft." Hier en daar worden wat aanpassingen verricht afhankelijk welke box er besteld wordt. De kerstbox is vanaf nu te bestellen via www.devegabox.nl en bestaat uit een compleet 4-gangen kerstdiner voor 1, 2, 3 of 4 personen.
Voor meer informatie: www.devegabox.nl