2016; het jaar van de uitdagingen

De Bolster staat bekend als een leverancier die graag kennis deelt. Naast de gebruikelijke kanalen waarop tuinierstips en inspiratie wordt gegeven, is er nu een nieuwe manier van kennis overdracht bij gekomen. De Bolster heeft het concept tuinuitdagingen toegevoegd aan haar pakket.

Van vragen word je wijs

"We merkten dat veel mensen vragen aan ons stellen over het telen van gewassen, het bewerken van de grond en het vermeerderen van zaden. Deze vragen komen veelal via Facebook bij ons binnen, maar ook telefonisch of per mail.
Dit heeft ons er toe gebracht om na te denken op welke manieren wij nog meer kennis kunnen delen. En zo zijn wij er toe gekomen om door het jaar heen uitdagingen voor tuiniers te bedenken. We noemen het beslist geen wedstrijden, want tuinieren is geen wedstrijd. Tuinieren is ontspanning; daar hoort geen wedijver bij", aldus Frank Vosselman.


Vers van de pers: de catalogus die door de winkels verspreid zal worden.

Het beste, de grootste, de creatiefste

De Bolster heeft een aantal uitdagingen samengesteld, die passen bij de activiteiten van een tuinier. "Zo vragen we wie het beste zaaiplan kan maken, de grootste krop sla kan telen, wie de meest originele 'bloempot' kan bedenken om bloemen in te zaaien, wie de mooiste pompoenversiering voor Halloween maakt en wie de grootste pompoen kan telen. Tijdens het teeltseizoen zullen wij en in de catalogus 2016 staan tips en adviezen, waardoor de kans op een zeer goed resultaat sterk toeneemt."

Er zijn bescheiden prijsjes te winnen met deze uitdagingen. "We hebben bewust gekozen voor bescheiden prijzen, omdat het gaat om het vergrootten van het tuinplezier en het verbeteren van het resultaat."Samen is leuker dan alleen

De uitdagingen kunnen door individuen worden aangegaan, maar ook door groepen. Hoe leuk is het om met de leden van de tuinvereniging het beste zaaiplan te bedenken of met je (klein-)kind grote en smakelijke sla te telen? Of om samen met je klasgenoten of sportvrienden een pompoen te telen die je met Halloween versierd. Of samen met je vriendin originele bloempotten bedenken?

Voor meer informatie: facebook en www.bolster.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.