Excellent Foodproducts distributeur van De Drie Wilgen

Met ingang van 1 november jongstleden is Exellent Foodproducts B.V. distributeur en verkooporganisatie van de 100% biologische fruitsappen van De Drie Wilgen. De afnemers zijn de natuurvoedingswinkels, alsmede de biologische horeca- en cateringbedrijven. Excellent Foodproducts heeft gekozen voor de 'De Drie Wilgen' omdat zij reeds een gevestigde naam zijn in België en zij goed zijn ingevoerd bij de biologische winkel- en horecabedrijven.Excellent Foodproducts garandeert:
  1. Volledig bio-gecertificeerde producten
  2. Constante kwaliteit
  3. Breed assortiment
  4. Vernieuwende producten (Happy Ginger)
  5. Concurrerende prijs (goede marge)
  6. Hoge servicegraad
  7. Directe levering eenmaal per 14 dagenBiojournaal schreef afgelopen zomer al een artikel over De Drie Wilgen. Producent Jan Hellemans van De Drie Wilgen gaf in dit artikel al aan dat consumenten steeds meer vragen naar biologische fruitsappen. "Nu word ik wekelijks een aantal keer gebeld door nieuwe klanten." De Drie Wilgen haalt ongeveer een derde van de omzet uit de horeca. Het bedrijf levert rechtstreeks aan horeca in onder andere Antwerpen, Brussel en Gent. Daarnaast levert het bedrijf aan groothandels en natuurvoedingswinkels. "In de horeca wordt nog veel sap geserveerd uit concentraat, maar we zien dat er meer interesse is naar natuurlijke, troebele sappen. Ook de omzet uit fruitsap in de horeca stijgt. Vroeger deed vooral bier het goed in de cafés, tegenwoordig zijn sappen ook populair." Er zijn cafés waar maar liefst 15 van de ruim 31 sappen uit het Drie Wilgen-assortiment gevoerd worden.

Voor meer informatie: info@excellentinfood.nl, www.excellentinfood.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.