AgroFair bekroond tot Best Managed Company 2015

AgroFair behoort ook dit jaar tot één van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte ING en Deloitte afgelopen dinsdag 1 december bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship/Rotterdam School of Management organiseren. AgroFair laat zien hoe je duurzaam ondernemen echt kunt waarmaken.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. AgroFair deed dit jaar voor de vierde keer mee en is goldmember geworden. De jury heeft AgroFair wederom geselecteerd tot één van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van AgroFair.

Unieke eigenschappen AgroFair

"AgroFair viel op vanwege duurzame karakter", vertelt Cornelie den Otter van AgroFair. "De jury is onder de indruk van de gezonde groei van AgroFair met aandacht voor de producenten in de productielanden. De feedback die wij van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst. Het komende jaar zal AgroFair zich verder ontwikkelen met het duurzaamheidsprogramma 2016."

Over het Best Managed Companies programma

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordelen ING en Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Voor meer informatie: www.bestmanagedcompanies.nl, www.agrofair.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven