TerraSana breidt superfoodsassortiment uit met açai en maqui

Superfoods gaan steeds meer horen bij de dagelijkse voeding. Gojibessen en chiazaad zijn voor veel mensen al dagelijkse kost geworden en het raw superfoodsassortiment betekent voor veel winkels een heel scala aan bijzondere ingrediënten. Om het raw superfoodsassortiment nóg completer en de consument nóg blijer te maken zoekt TerraSana naar de mooiste en meest bijzondere ingrediënten om het raw superfoodsschap mee aan te vullen. Daarom introduceert TerraSana twee nieuwe superpoeders: açai en maqui.

Açai: een bijzondere paarse bes

Açai (spreek uit: assa-ie) is een paars besje dat zijn oorsprong vindt in Brazilië. Het besje groeit aan de açaipalm. Na het plukken worden de besjes in de week gelegd en daarna met schil en al vermalen. De pulp die overblijft wordt gevriesdroogd, wat vervolgens tot poeder vermalen wordt. Brazilianen eten al eeuwenlang açaipap als ontbijt, liefst met cassavevlokken en rietsuiker. De smaak van açai doet denken dan die van de blauwe bes.Maqui: het geheim van Patagonië

En maqui? Dat is een vergelijkbaar paars besje. De Mapuche Indianen, een volk dat in Patagonië leeft, zien deze bes als hun eeuwenoude geheim. De smaak van maqui komt in de buurt van de braam. Omdat de maqui geen overheersende smaak heeft, kan het gemakkelijk door het eten gemixt worden.Deze poeders maken het raw superfoodsassortiment weer een stukje leuker en completer. Natuurlijk zijn ze voorzien van het nieuwe TerraSana-jasje. Vanaf nu verkrijgbaar bij TerraSana.

Voor meer informatie: www.terrasana.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven